Een webshop waar je dubbel zo blij van wordt als je er iets aanschaft! Je wordt niet alleen blij van datgene wat je aanschaft voor een aantrekkelijke prijs, maar je wordt ook blij omdat je ‘goed bezig’ bent voor het milieu en dus de wereld! Absoluut een website die past bij een leuk leven.

Op 2ekansje.com vind je allerlei producten die 100% in orde zijn maar meestal niet meer helemaal ‘nieuw-nieuw’. Het zijn producten die bij een andere webshop zijn besteld en weer geretourneerd omdat het product bijvoorbeeld toch net niet is wat men ervan verwacht had. Maar ze bieden ook producten aan die wel spik splinter nieuw zijn. Dat zijn bijvoorbeeld producten uit een restpartij van een winkel.

Retouren zijn voor de meeste bedrijven nogal lastig. De producten zijn dan natuurlijk niet meer verkoopbaar als ‘nieuw’, maar er is eigenlijk ook niets mis mee. Nu blijven de meeste producten liggen of ze worden op een gegeven moment vernietigd. Zo zonde!

Precies dit soort producten komt terecht bij 2ekansje.com. Alle producten worden gecontroleerd op eventuele schade en of er iets ontbreekt. Als het product verkoopwaardig is, plaatsen ze de producten op de website met een label die de staat van het product vermeldt: ‘overstock’ (producten van een restpartij bijvoorbeeld en dan is het product zelfs nog niet uit de verpakking geweest!), ‘nieuw’ (maar geretourneerd), ‘lichte gebruikssporen’, ‘gebruikt’, ‘refurbished’ of ‘incompleet’. Uitgebreide informatie over wat de staat van een product precies inhoudt vind je overigens op hun website.

Je weet dus precies wat je koopt. En de staat van het product zie je natuurlijk terug in de prijzen die minimaal 15% lager zijn dan normaal. Bovendien doet 2ekansje.com er nog een schepje bovenop qua duurzaamheid door de producten te verzenden in dozen die al een keer zijn gebruikt. Uiteraard zijn de dozen in goede staat en daarom prima nog een keer te gebruiken. Top toch!

Verder werkt 2ekansje.com net als een ‘gewone’ webshop. De producten die voor 16.00 uur zijn besteld, worden zelfs de volgende dag al bezorgd.

Ze hebben overigens producten in heel veel verschillende categorieën. Van laptops en smartphones tot ventilatoren (chill met dit warme weer!), en van drogisterij artikelen of onkruidbranders tot een vogelvoederhuisje. Kortom, shoppen zonder schuldgevoel! Een fijne webshop voor een leuk leven. Ik zeg, aanschaffen maar! 🙂