Betaald parkeren zonder gedoe door middel van een app.
Hopelijk is de meter niet buiten werking.

Betaald parkeren… Een ergerlijke aangelegenheid als je het mij vraagt. Het begint met een  plekje vinden en veroveren, maar dan ben je er nog niet. Je moet namelijk een parkeerkaartje zien te regelen. Eerst een parkeermeter zoeken. Helemaal aan het eind van de straat! Hopelijk is de meter niet buiten werking

Als je mazzel hebt accepteert de meter je pinpas, anders moet je nog opzoek naar kleingeld ook. Vervolgens het inschatten hoelang je weg bent. De afweging: betaal ik te veel, omdat ik zo terug kan zijn, of gok ik dat ik inderdaad zo terug ben en riskeer ik een boete als dat niet zo blijkt te zijn.

Ik vind het helemaal een ergernis als je na een kwartier zoeken in je auto naar het laatste kleingeld, aankomt bij de parkeermeter en dan blijkt dat je je kenteken in moet voeren…! Die weet ik niet uit mijn hoofd. Terug naar de auto…

Ik was blij verrast toen ik ontdekte dat er een oplossing bestaat voor al deze problemen. De app van Parkmobile! Deze app draagt absoluut bij aan een leuk leven. Voortaan parkeer je je auto en terwijl je naar het adres loopt waar je je afspraak hebt, druk je op de knop ‘Start’. That’s it! Meer niet! Echt waar!

Geen gerommel met kleingeld, geen lange wandelingen naar een parkeermeter en weer terug met je kaartje, en je betaalt geen minuut te lang of te kort met het risico op een boete

De zone waarin je parkeert wordt door de app met de hulp van GPS automatisch herkent. Een druk op de knop ‘Start’ als je aankomt, en een druk op de knop ‘Stop’ als je terugkomt. Leuker wordt het betaald parkeren niet!

Een parkeertransactie kost je maar 27 ct, en een keer per maand ontvang je de factuur met alle parkeeracties, die zelfs automatisch geïncasseerd wordt. Ideaal! Ik ben fan.

De app is gratis en is er voor Android en IOS. Er is eigenlijk geen reden waarom je Parkmobile niet zou willen gebruiken dus. Download hem direct zou ik zeggen!